RCN Vakantieparken

Hoofd Facilitaire Dienst

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
RCN de Roggeberg in het Friese Appelscha is ht vakantiepark voor jong en oud. Dat is voor een groot deel te danken aan de prachtige en diverse natuur, een ideale omgeving voor fietsers en wandelaars. Het bospark met kronkelende bospaden ligt midden in het beschermde natuurgebied Nationaal Park Drents-Friese Wold, waar de natuur haar eigen gang gaat. Je komt hier allerlei bosdieren tegen zoals eekhoorn, konijnen en reen. Het vakantiepark zelf staat bol van sportieve activiteiten.

Jouw functie
Als hoofd facilitaire dienst woon je op ons vakantiepark en zorg je samen met jouw team voor de uitvoering van alle taken op het gebied van techniek, schoonmaak en groenvoorziening op het park. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein, het zwembad, het groen en/of de accommodaties, zodat alles er picobello en verzorgd uit ziet.
Je werkzaamheden zijn heel afwisselend. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoudsplan, bosbeheer en het legionella beheersplan. Is er een noodsituatie of een probleem met ongedierte of onkruidbestrijding? Jij zorgt ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Daarnaast zorg je voor het beheer van het toiletgebouw. Hieronder valt het aansturen van de schoonmaakmedewerkers en het onderhoud van het toiletgebouw. Ook ben je verantwoordelijk voor het zwembadbeheer en zorgt dat de waterkwaliteit altijd in orde is. Uiteraard houdt je altijd de veiligheidseisen en het budget goed in de gaten. Ook personele zaken horen bij je functie, zoals roostering, contracten en functioneringsgesprekken met je teamleden. Je adviseert de parkmanager en collega?s op het gebied van techniek en groen, bent betrokken bij renovaties en/of nieuwbouwplannen en onderhoudt het contact met leveranciers. Gasten kunnen bij jou altijd terecht met vragen.

Wat ga je doen?
Om een idee te krijgen van de werkzaamheden een doorsnee werkdag van Mark: ?Na het dagoverleg waar de taken worden besproken sjees ik in mijn elektrische wagen over het park om een storing op te lossen. Ondertussen staat het schoonmaakteam klaar om van start te gaan en help ik met het linnen. Ik loop logboeken na en overleg met de parkmanager wat de stand van zaken is. Het onderhoud aan de pompinstallatie plan ik in het systeem en na de lunch maak ik een rondje toiletgebouwen om het werk van de hulpkrachten te beoordelen. Na de koffie begeleid ik een stagiair met zijn opdracht en bekijk het werk van de mannen met de groene vingers.
Al met al een voldane dag met veel afwisseling en leuke uitdagingen om het voor de gasten optimaal te organiseren. ?Gaat niet, kan niet ? staat komt niet in mijn woordenboek voor.'

Wat vragen wij?
Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken en wonen op een vakantiepark vereist veel flexibiliteit. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.

Jij:
 • hebt een brede interesse voor techniek n groen
 • hebtmeerdere jaren ervaring, ook in een leidinggevende rol
 • kunt goed plannen en organiseren
 • hebt zakelijk inzicht, ook financieel
 • hebteen sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • bent ondernemend, gastgericht en sociaal
 • houdt van orde en netheid
 • hebt minimaal een afgeronde MBO+ / HBO-niveau opleiding, richting techniek/groen, installatie-, elektrotechniek of bouwkunde
 • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels en/of Duits)
 • hebt bij voorkeur een EHBO/BHV-diploma (of bent bereid deze te halen)
 • kunt een recente VOG?(Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen?


Wat bieden wij jou?
Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Een afwisselende baan op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als medewerker heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideen en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega?s op n van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Je woont in een dienstwoning op het park. Voor een klein bedrag kun je ook een maaltijd krijgen. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van RCN Vakantieparken

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN Vakantieparken gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.