Consolid

Teamleider Logistiek

Details van de functie

Logo Hoe ziet je baan eruit
Bij de dagstart wordt meteen duidelijk waar de focuspunten voor die dag liggen. Samen met je team bespreek je de distributieplanning die je die dag hebt gemaakt en luister je goed naar je collega?s over wat er speelt. Als teamleider deel je ontwikkelingen, nieuws en vraag je extra aandacht voor veiligheid. Zo zorgen jullie er samen voor dat het dagelijkse proces binnen het overslagpunt perfect verloopt.

Op de vloer ben jij het eerste aanspreekpunt. Je bent een spin in het web, waardoor je meteen ervaart waar verbeteringen nodig zijn in het proces. Je grijpt snel in indien nodig en hebt na de ochtenddrukte tijd om uitgebreider stil te staan bij de optimalisatie van het logistieke proces. Natuurlijk maak je ook elke dag tijd voor de administratie, zoals de planning, maken en printen van overzichten, verwerken van diverse administratieve gegevens. Je hebt dan ook contacten met interne en externe afdelingen en klanten.

Vanaf het moment dat je het overslagpunt inloopt houd je je strikt aan de veiligheidsregels en je let er op dat je collega?s dat ook doen. Met je humor, het geven van het goede voorbeeld en je enthousiasme weet je de werksfeer gezellig en goed te houden. Je kent je team goed, je coacht ze en weet je collega?s te motiveren en te ontwikkelen.

Samen met je vestigingsleiders, aan wie jij rapporteert, en je collegae teamleiders zorg je voor de juiste bezetting op het juiste moment. En elke keer als je naar huis rijdt dan weet je dat het overslagpunt onder jouw verantwoordelijkheid weer goed heeft gedraaid.

Arbeidsvoorwaarden
De eerste maanden krijg je een coach die je helpt om het bedrijf beter te leren kennen. Er staat een heel traject voor je klaar met opleidingen, trainingen en bijeenkomsten om je snel en goed van start te laten gaan in je nieuwe functie. Daarnaast bieden wij een prima salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 25 + 12 verlofdagen (op fulltime basis), winstdeling, pensioenregeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten. Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid