Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Bodegraven
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Dagelijks zorg jij samen met jouw collega's dat de orders op tijd en compleet de deur uit gaan. Jij maakt op een dag aardig wat stappen, want het is een groot magazijn! Met een orderbon of handscanner verzamel jij de kazen. Vervolgens weeg je deze en voorzie jij ze van de juiste etiketten en maak je ze verzendklaar. Uiteraard laat je niets de deur uitgaan voordat je de complete order nogmaals hebt gecheckt. Afhankelijk van jouw wensen kom je te werken op één van de afdelingen. De Hollandse kazen wegen tussen de 16 en 22 kilo en de biologische en buitenlandse kazen wegen een stuk minder.

De werktijden zijn standaard van 8.00-17.00 uur. Maandag t/m woensdag zijn drukkere dagen waarop je soms overwerkt, terwijl de donderdag en vrijdag vaak rustigere dagen zijn.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel, merkenleverancier, exporteur, dienstverlener en verpakker van Hollandse kaasspecialiteiten die zij onder andere in eigen beheer produceren. Onderscheidend, creatief en innovatief zijn de drie kernwoorden welke het bedrijf onderscheidend maken. Je komt in een gezellig team terecht waar iedereen hetzelfde doel heeft! Daarbij is iedereen behulpzaam en kan je altijd bij iemand terecht voor vragen. In de pauzes lunchen jullie samen en naast hard werken is er ook tijd voor gezelligheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau