Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Met jouw ervaring in de commerciŽle wereld ťn kennis van technische producten, word je een belangrijke schakel in jouw team. Na een gedegen inwerkperiode, ben je samen met je collega?s verantwoordelijk voor klanten en ondersteun je collega?s van diverse afdelingen. Je bent zelf voornamelijk verantwoordelijk voor je eigen klanten en het gehele offerte-, order- en leveringentraject, maar je werkt nauw samen met met je andere collega's van het Sales Team. Het is na een roerige periode vanwege corona erg druk, dus kunnen er ook pittige gesprekken ontstaan met klanten. Aan jou de taak om dit af te handelen en een passende oplossing te bieden! Ook heb je veel contact met directe collega's, zoals productspecialisten en sales engineers. Het is dus belangrijk dat je goed samen kan werken, klantgericht bent ťn snel kan schakelen!

Jouw inbreng wordt gewaardeerd binnen dit bedrijf en er is ruimte voor eigen ontwikkeling.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een trendsettende leverancier en handelsbedrijf voor industriŽle componenten en technische oplossingen. Het is een Zwitsers familiebedrijf met diverse vestigingen en fabrieken in Europa, Midden Oosten en AziŽ, dat al meer dan 100 jaar bijdraagt aan de continuÔteit van haar klanten. Ze bieden op maat gemaakte engineering oplossingen, verbeteren de inkoopefficiŽntie en optimaliseren het beheer van de supply-chain waar mogelijk. De voortdurende ambitie om het concurrentievermogen van onze klanten te vergroten, vormt de basis van het succes.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau