Luba Uitzendbureau

Vis inpakker

  • Vacature
  • Noord-Holland
IJmuiden
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Ben jij die vis inpakker die graag op twee vaste dagen in de week werkt? Lees dan verder!
Samen met je collega's zorg je ervoor dat de bestellingen op de juiste manier voorbereidt worden voor het transport. Je staat aan een lopende band om ijs te scheppen of om de kartonnen dozen te vouwen, of je bent bezig om de dozen op de juiste manier op de pallet te zetten zodat deze naar de klant kunnen. Samen met je team zorg je ervoor dat het werk doorgaat en dat de klus snel geklaard is.

Over het bedrijf

Het familiebedrijf is opgericht in 1923. Het is nu een modern import en export bedrijf dat gespecialiseerd is in platvis en gecertificeerd is voor zeetong. In de ogen van het bedrijf is iedereen gelijkwaardig, waardoor er een fijne sfeer heerst.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau