Luba Uitzendbureau

Poedercoater - Leerling

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
Maarssen
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van inzamelingsoplossingen voor afval. Hierbij ga je aan de slag met verschillende producten. Wij zijn op zoek naar een (leerling) poedercoater, die zich gaat bezighouden met diverse werkzaamheden. Afhankelijk van jouw ervaring zijn jouw werkzaamheden erg uiteenlopend en pak jij steeds meer taken op je. Hierbij kun je denken aan het bestellen van voorbehandelen van producten in de chemische baden en het instellen en bedienen van de poedercoatinstallaties. Verder signaleer jij snel afwijkingen in aangeleverde goederen of na de behandeling van het oppervlak. Je controleert én corrigeert de speciale baden en houdt alles goed in de gaten.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je orde, netheid en veiligheid op de werkplek goed bewaakt. Daarnaast komt het ook voor dat je de machines onderhoudt. Dagelijks bespreek jij samen met jouw collega's en de teamleider de gang van zaken, voortgang en knelpunten.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever kenmerkt zich door zijn jarenlange bestaansrecht, vakmanschap in de maakindustrie en de prettige cultuur. Er werken 120 medewerkers verdeeld over kantoor, afdeling productie en de logistieke afdeling. De mens staat centraal en respect is hierin de rode draad. De afdeling is verantwoordelijk voor de bewerking van de metalen producten. Er heerst een ontspannen sfeer op de werkvloer, er wordt hard gewerkt maar er is goed contact met collega's onderling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau