Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek medewerker bij deze hardwerkende én gezellige organisatie, bezit je over een goede dosis motivatie en een dosis humor! Vanwege de sterke groei zijn zij het team flink aan het uitbreiden. Als team werk je nauw samen en zijn jullie verantwoordelijk voor het logistieke en orderverwerking proces. Het is belangrijk dat je flexibel, nauwkeurig en stressbestendig bent, maar ook dat je goed kunt samenwerken en van aanpakken houdt. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:
  • Het laden en lossen, sorteren, controleren, inboeken en correct opslaan van inkomende goederen
  • Verwerken van retourgoederen
  • Het picken, controleren en gereedmaken van orders voor verzending
  • Besturen van interne transportmiddelen zoals een heftruck, reachtruck of zijlader.
  • Mede zorgdragen aan een orde en netheid in magazijn en werkplaats.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel in Eindhoven die al meer dan 100 jaar een belangrijke speler is op het gebied van metalen en metaalbewerking. Het bedrijf heeft zich zeer snel ontwikkeld op het gebied van metaal en onderscheidt zich in de markt met een ultrasnelle levertijd en ontzorgen zij klanten volledig. Het bedrijf is werkzaam in de regio's: Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en Noord-België. Ze beschikken over een zeer breed, maar ook diep voorraadassortiment van ruim 3000 afmetingen, en hebben daarnaast maar liefst 5000 afmetingen die binnen enkele dagen al leverbaar zijn. Daarnaast voeren ze ook kleine bewerkingen uit zoals zagen, verjongen en optrompen, en bieden zij vele mogelijkheden op het gebied van metalen profielen. Alle materialen zijn van hoog kwaliteit en kopen deze alleen bij geselecteerde fabrieken, veelal in West-Europa. Deze flexibele organisatie vindt samenwerken en groei zeer belangrijk. De teamsamenstelling is zeer divers, van jong tot oud en diverse culturen; voor iedereen is er plek. Er hangt een fijne sfeer en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau