Luba Uitzendbureau

Magazijn medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van goederen en de administratieve afhandeling en verwerking hiervan. Daarnaast beheer je de fysieke magazijnvoorraad en draagt bij aan de periodieke voorraadtelling.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever zet zich al 25 jaar in voor meer leven in de dag van patiŽnten. Het bedrijf doet dat door het leveren van medisch facilitaire producten en diensten thuis op het gebied van zuurstof, OSAS en beademing. Ze installeren en onderhouden medische apparatuur in de thuissituatie, adviseren en begeleiden 24/7 patiŽnten in hun therapie en voorzien daarbij in de levering van alle noodzakelijke toebehoren. Daarbij werken we nauw samen met artsen, zorgprofessionals en zorgverzekeraars.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau