Luba Uitzendbureau

Metaalbewerker

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
Woerden
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Het team wordt uitgebreid, dus jij kan zo beginnen. Je brengt natuurlijk 2 rechterhanden, technisch inzicht en ervaring met lassen mee. Daarbij weet jij elke order om te toveren in maatwerk. Samen met jouw collega's produceer jij maatwerk voor de klant: hekwerk, stalen constructies, tanks, er komt van alles voorbij. Met de klant wordt afgestemd wat het beste bij hen past. Omdat je bekend bent met het lezen van een werktekening, weet jij snel alle materialen te verzamelen om snel te kunnen starten. Heb jij ervaring met MIG/MAG lassen en nog niet met TIG, dan is er een mogelijkheid om dat hier te leren. Jouw collega's doen het werk al jaren, dus die kunnen jou veel leren. Voor het verplaatsen van het zware materiaal is het prettig als je ervaring hebt op de heftruck. Wanneer dit niet het geval is, dan kan Luba voor jou een cursus regelen.

Heb jij nog weinig ervaring in de metaalverwerking maar spreekt het je wel heel erg aan, dan kan je hier ook aan de slag. Dankzij veel ervaring op de werkvloer krijg ook jij de mogelijk om te groeien binnen de organisatie.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een metaalverwerkingsbedrijf die zich o.a. al bijna 60 jaar bezig houden met het vervaardigen van machines voor het verwerken van papier voor bedrijven in Nederland maar ook in het buitenland. Naast machines worden de opdrachten steeds breder van stalen tafelpoten tot constructies voor de botenbouw. De organisatie voelt aan als een familiebedrijf. Veel van jouw collega's werken er al jaren en de samenhorigheid voel je direct binnen het team. Twee keer per jaar gaan jullie samen op bedrijfsuitje.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau