Luba Uitzendbureau

Hulpmonteur luchtkanalen

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Ventilatie en frisse lucht is vooral in deze tijd belangrijker dan ooit. Dit bedrijf is daarom drukker dan ooit en zoekt een hulpmonteur luchtkanalen om al hun klanten van een goed werkend ventilatiesysteem te voorzien. Als hulpmonteur luchtkanalen vertrek je samen met een ervaren monteur vanuit omgeving Maassluis of Vlaardingen om 7:00 uur. De locaties van de klussen zijn erg divers en je kan door het hele land worden ingezet. De monteur weet precies wat er moet gebeuren. Jij assisteert hem daarbij. De luchtkanalen kunnen vrij zwaar zijn dus jij houdt er van lekker fysiek bezig te zijn. Je hebt geen hoogtevrees want jullie gaan het dak op! Om 16:00 uur pakken jullie je spullen en zit de dag er op. Bevalt deze week jou? Dan is er plek voor jou om het team voor lange periode te versterken en je VCA via Luba te behalen.

Over het bedrijf

Dit bedrijf verkoopt in eerste instantie luchtkanalen voor scholen, kantoren en andere gebouwen. Daarnaast zijn ze pas een bedrijf gestart om deze luchtkanalen ook te monteren. Ze hebben 12 vaste monteurs in dienst en zoeken jou om het team te versterken. De twee eigenaren werken op de binnendienst en zorgen dat alle klussen binnen komen en het werk voorbereid wordt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau