Luba Uitzendbureau

Reachtruckchauffeur

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Son en Breugel
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Vind jij doorgroeimogelijkheden belangrijk? Dan zit je hier goed! Het bedrijf vindt het net zo belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en daarom hebben ze een eigen Campus. Hier kun jij je door middel van een training of opleiding ontwikkelen! Afwisseling en verantwoordelijkheid, dat spreekt jou als reachtruckchauffeur helemaal aan! Samen met het logistieke team ben je verantwoordelijk voor het gehele magazijn. Dat maakt je werk afwisselend. Je verricht je werkzaamheden met een reachtruck en een EPT. De werkzaamheden zijn 30% met een reachtruck en 70% met een EPT. Met behulp van een reachtruck en/of EPT ga je goederen in- en uitladen. De inkomende en uitgaande producten controleer je, je zoekt orders op in het systeem en boekt pallets in op de correcte voorraadlocatie. En uiteraard zorg je dat het magazijn en de koel- en diepvriescellen op orde zijn.

Je werkt in een vroege of late dienst, tussen 6:00 en 24:00 uur van maandag t/m zaterdag. Je krijgt wekelijks de planning door voor de daarop volgende week, hierin heb je vaak een vast werkpatroon. Werk je op een zaterdag? Dan ben je een dag doordeweeks vrij in overleg met voorkeur voor een vrije dag.

Over het bedrijf

Werken bij Van Loon Vlees, onderdeel van de Van Loon Group, betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit 6 verschillende labels met 8 locaties in Nederland en 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met zonnepanelen voor eigen energie en warmtepompen voor het verwarmen van algemene ruimtes en verkoelen van de productieruimtes. Ook het water wat gebruikt wordt om het bedrijf schoon te maken wordt door hen zelf opgepompt en verwarmd. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf: dat zijn voor hen belangrijke waarden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau