Luba Uitzendbureau

Accountmanager

Details van de functie

Logo Over de functie

Als ervaren accountmanager kan je per direct fulltime (ma-vr) aan de slag bij een bedrijf dat actief is in het solar- segment en klimaatinstallaties. Het is daarbij belangrijk dat je kennis en ervaring hebt in de technische en commerciŽle sector. Met deze kennis weet jij als geen ander technische en commerciŽle vragen te beantwoorden van klanten en installateurs. Het uitbouwen van bestaande relaties en aangaan van nieuwe relaties is jouw tweede natuur. Door jouw ondernemende en ambitieuze instelling stel jij strategische regioplannen op die je vervolgens ook presenteert aan je collega's om ook hun te enthousiasmeren. Jij volgt het gehele commerciŽle traject intern, van advies tot order. Ook kan jij relevante marktontwikkelingen, prijsstelling en de technische stand van zaken concreet houden in pv- energie. Tot slot beschik jij over een sterk netwerk in de nieuwbouw en renovatie.

Over het bedrijf

Jouw werkgever is een snelgroeiend bedrijf in de solarsegment en klimaatinstallaties. Dit bedrijf focust zich op uiteenlopende projecten en zijn dť partner voor installateurs.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau