Luba Uitzendbureau

Inkoper

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
22 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als inkoper weet jij als geen ander welke producten en systemen de markt nodig heeft. Deze producten weet jij correct te prijzen voor in het magazijn zodat de leveranciers de juiste prijs-kwaliteit krijgen. Je bent verantwoordelijk voor goede afspraken met de leveranciers en ondersteunt de verkopers en technici met tips. Jij krijgt energie van soepele inkoopprocessen en magazijnleveringen en blijft de processen monitoren. Het productenportfolio van jouw nieuwe werkgever geef jij elke dag meer vorm.

Samenwerken is bij dit bedrijf belangrijk, want alleen samen is groei nog meer mogelijk. Daarom deel jij je kennis over de producten met je collega's. Jij bent tot slot klant- en servicegericht en resultaatgericht.

Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.

Over het bedrijf

Jouw werkgever is een snelgroeiend bedrijf in de solarsegment en klimaatinstallaties. Dit bedrijf focust zich op uiteenlopende projecten en zijn dé partner voor installateurs.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau