Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker techniek

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent dagelijks bezig met de productie van paneeldelen voor industriŽle deuren. Aan de hand van tekeningen, werkbonnen en de instructie van een ervaren collega ga jij aan de slag. Je boort, zaagt en freest de paneeldelen (een paneeldeel kan je zien als een tompouce: deklaag, schuimlaag, deklaag) en aluminium profielen.

Hierbij werk je ook een stuk mee aan de interne logistiek en het verpakken van de producten. Ze werken bij deze werkgever in dagdienst en ploegendienst. Nu is er een plek vrij in de dagdienst. Je werkt dan van 7.00 tot 15.30 uur.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever richt zich op (automatische) toegangsoplossingen voor een efficiŽnte doorstroming van voertuigen, goederen en personen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan automatische industriŽle tussendeuren, persoonsdeuren en laad- en los oplossingen. De klanten van dit bedrijf worden voortdurend ondersteund met een uitgebreide serviceaanbod en onze professionele 24 uur service. De cultuur is no-nonsense, educatie en training staan hoog in het vaandel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau