Consolid

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Als magazijnmedewerker werk je dagelijks mee in het overslagpunt van het magazijn. Er wordt gewerkt in twee ploegen waarbij je zo efficiŽnt mogelijk aan de slag gaat met orders picken, laden en lossen van de vrachtwagen, controleren van de goederen, verzamelen en verzendklaar maken van goederen, verwerken van manco's/breuken en retouren en diverse andere voorkomende werkzaamheden. Sommige werkzaamheden vallen onder de noemer fysiek zwaarder werk. Er wordt hard gewerkt in een informele setting.

Per week draai je wisselende diensten waardoor flexibiliteit een vereiste is. De ene week werk je van maandag t/m vrijdag van 22.00 uur tot 06.30 uur en de andere week mag je de wekker iets eerder zetten, dan werk je van 04.30 uur tot 12.30 uur. Voor de meeste uren in de nacht ontvangen je een toeslag van 50%! Ervaring op het gebied van magazijnwerk is een prť.

Arbeidsvoorwaarden

Een leuke, afwisselende fulltime functie als magazijnmedewerker in een groeiende organisatie met een bijpassend marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast:
  • Een functie voor langere tijd met mogelijk uitzicht op indiensttreding bij onze opdrachtgever;
  • Opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld het behalen van een heftruck certificaat of je C/CE rijbewijs;
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Goede begeleiding met veel persoonlijke aandacht;
  • Deelname aan collectieve zorgverzekering is mogelijk.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid