Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker constructies

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
22 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je houdt je dagelijks bezig met het assembleren van stalen constructies. Je haalt de profielen uit de machines, stelt deze samen en voorziet ze van de juiste beugels. Je verbindt en bewerkt profielen door middel van poppen, schroeven en boren. Verder verpak je de profielen en help je je collega's waar nodig met hand- en spandiensten.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkplek is een enthousiast en betrokken bedrijf gespecialiseerd in het produceren van complete laad- en lossystemen voor vrachtwagendocks. Op de markt van de bouwelementen is dit bedrijf een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. Het is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding. Door een overname gaat het het bedrijf nog meer voor de wind.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau