Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Son en Breugel
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als operator ben je verantwoordelijk voor de volledige productielijn. Je zorgt er voor dat iedereen aan de lijn weet wat ze moeten doen. Ook zorg je voor de machines. Jij bent verantwoordelijk voor het opbouwen, bedienen, (eventueel) ombouwen en schoonmaken van de machines op jouw lijn. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en het behalen van de vastgestelde doelen. Veilig én hygiënisch werken zijn van groot belang,, maar dat spreekt jou voor zich! Zie jij ruimte voor verbeteringen in het proces? Dan maak je dit bespreekbaar met je teamleider.

Je werkt in 2 ploegendienst: je wordt 5 dagen per week ingezet van maandag t/m zaterdag tussen 6:00-24:00 uur. Je krijgt wekelijks de planning door voor de daarop volgende week, hierin heb je vaak een vast werkpatroon. Het werken op zaterdag is middels een roulerend systeem waarbij je 1x per 4 weken kan worden ingezet. In overleg kun je hiervoor een andere vrije dag doordeweeks voor afstemmen!

Over het bedrijf

Werken bij Van Loon Vlees, onderdeel van de Van Loon Group, betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit verschillende labels met 9 locaties in Nederland en ± 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer. Werken voor van Loon betekent werken in een informele en dynamische sfeer. Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met zonnepanelen voor eigen energie en warmtepompen voor het verwarmen van algemene ruimtes en verkoelen van de productieruimtes. Ook het water wat gebruikt wordt om het bedrijf schoon te maken wordt door hen zelf opgepompt en verwarmd. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf. Dat zijn voor dit bedrijf belangrijke waarden! Daarnaast vinden zij het net zo belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen en daarom hebben ze een eigen Campus. Hier kun jij je door middel van een training of opleiding jezelf ontwikkelen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau