Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Haarlem
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als machinebediende bedien jij een snijmachine en voert de wensen uit van de klant. Als operator heb je een belangrijke functie. Als je nog geen ervaring hebt zal je in de eerste periode bij dit bedrijf alle in's en outs leren. Je leert hoe je op de juiste manier de productiegegevens invoert in de computer. Daarnaast zal je inpakmachines en labelprinters leren bedienen. Belangrijk is dat je je werkplek weer netjes achterlaat voor de volgende ploeg.

De werkdagen zijn van zondagavond (23:30 uur) tot vrijdagavond (23:35 uur). De werktijden zijn:

  • Dagdienst 07:00 - 15:20 uur
  • Avonddienst 15:15 - 23:35 uur
  • Nachtdienst 23:30 - 07:05 uur

Over het bedrijf

Jij komt te werken in een groot internationaal bedrijf. Zij maken zwarte en gekleurde filmrollen voor passen. Het bedrijf heeft wereldwijd 40.000 werknemers. Toch is de sfeer collegiaal en persoonlijk gebleven. De productielocatie is in Haarlem, waar ongeveer 100 mensen werken. Het bedrijf groeit, help jij ze meegroeien?

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau