Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Dordrecht
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat aan de slag bij de versafdeling van dit bedrijf, kleed je dus lekker warm aan! Als je aankomt krijg je jouw eigen headset en ga je aan de slag. Via de headset krijg je cijfers van locaties te horen waar jij de spullen vandaan moet halen voor jou order. Als de order helemaal klaar is kan je het gaan inpakken en verzendklaar maken. Tussen de middag eet jij een lekker broodje in de grote en nieuwe kantine van dit bedrijf, waar je voor ?10 een tegoedkaart kan kopen om jezelf elke dag op een lekkere lunch te trakteren. Na de lunch ligt er weer een nieuwe order voor je klaar.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een familiebedrijf dat al meer dan 130 jaar bestaat. Vanuit het hoofdkantoor en distributiecentrum in Dordrecht leveren zij elke dag levensmiddelen en verse producten aan supermarkten. Vanuit Dordrecht wordt de dagelijkse goederenstroom met behulp van het eigen vrachtwagenpark naar de winkels verzorgd. Zij stellen elke dag alles in het werk om de supermarkten waaraan zij leveren, optimaal te laten presteren richting hun klanten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau