Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Heemskerk
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij komt te werken in de winkel in Heemskerk waarbij klanten/particulieren over de vloer komen voor goed advies bij het kopen van tuinartikelen. Jij zegt de klanten/particulieren vriendelijk gedag en beantwoordt hun vragen. De basis van jouw werkzaamheden is gericht op het verrichten van diverse han- en spandiensten. Jij hebt een breed takenpakket: zo ben jij onder andere verantwoordelijk voor het verrichten van inpakwerkzaamheden, het schoonvegen van de werkvloer en het opruimen van artikelen e.d. Je tilt en verplaatst bijvoorbeeld hout en andere artikelen en stapelt de producten op de pallets en verplaatst deze. Heb je een heftruckcertificaat dan kan jij ook heftruck rijden. En als je ook een laadshovel kan bedienen, dan pak je deze er ook bij tijdens je werk.

Je werkt vijf dagen en 40 uur per week en de dagen hiervan zijn in overleg. De werktijden zijn van 7:00 - 17:00 uur. Het bedrijf zoekt mensen die hier voor langere tijd willen werken.

Over het bedrijf

Dit bedrijf beschikt over alles wat je nodig hebt voor een mooie en aangename tuin. Ze beschikken over een breed assortiment materialen gericht op sierbestrating, zoals natuursteen, keramiek, beton tegels, klinkers, maar ook soorten zand, grind en (pot/tuin)grond. Daarnaast bieden ze tuinverlichting, betonplaten. tuinhout, overkappingen & veranda's, tuinmeubelen, groene daken, kunstgras, mortels & lijm. De artikelen worden zowel geleverd aan hoveniers als aan particulieren. In Heemskerk beschikken ze over een winkel waar je goed advies kan krijgen voor de bestrating van je tuin. Het is een echt familiebedrijf met een gemoedelijke sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau