Luba Uitzendbureau

Magazijn medewerker / logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen dit bedrijf krijg je als allround magazijnmedewerker een breed takenpakket. Je krijgt met alle logistieke facetten te maken. Je begint bij de ontvangst goederen, je lost en pickt orders en je werkt op de expeditie. Uiteindelijk kom je terecht op de afdeling waar je het beste presteert en waar je jezelf het beste thuis voelt. De afdelingen waar je komt te werken hebben ieder hun eigen takenpakket.

Op de ontvangst goederen zorg je ervoor dat alle producten die binnen komen gelost worden. Je checkt of hetgeen binnen gekomen is klopt aan de hand van de inkooplijst en zorgt er voor dat het op de juiste plek binnen het bedrijf komt.

Op de orderpickafdeling pick jij de orders aan de hand van een lijst voor de klant. Alle producten doe je in een krat en hier komt vervolgens een etiket op met de juiste informatie voor de klant. Dit kunnen droge producten zijn (denk aan kruiden) maar ook versproducten. Diepgevroren producten worden door andere collega's verwerkt.

Op de expeditie ben jij de laatste schakel in het logistieke proces en je zorgt ervoor dat alle orders op de juiste volgorde bij de juiste dock komen te staan. De orders komen in kratten van de lopende band. Aan jou de taak om aan de hand van een code, de orders op de juiste volgorde bij de dock te plaatsen. Staat er bijvoorbeeld op de code 502-R 35, dan gaat er bij jou gelijk een belletje rinkelen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in versproducten, zoals vleeswaren, salades, kaas en brood. Tot hun klanten behoren onder andere cateraars, horecagelegenheden, slagerijen en groentespecialisten. Het is een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf met een informele werksfeer. Gedurende de zomermaanden en rond de feestdagen hebben zij het extra druk om hun klanten van versproducten te voorzien. De werksfeer is kwaliteitsgericht. Daarnaast is er alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau