Luba Uitzendbureau

Expediteur Export

Details van de functie

Logo Over de functie

Welkom, je komt als geroepen! Jouw nieuwe collega's zijn heel blij dat je er bent. Na een warm welkom ga je over naar de orde van de dag en word je goed ingewerkt. In jouw functie zal je je nooit vervelen. Jij richt je op het dagelijks verwerken van de inkomende en/of uitgaande zendingen en deze te co÷rdineren met agenten en kantoren wereldwijd. Jouw doel is om een optimale service aan de klanten te bieden. Je bent service gericht en dienstverlenend ingesteld. Jij onderhoudt contacten met rederijen, co-loaders en klanten van over de hele wereld. Je beheert je eigen dossiers van orderverwerking tot facturatie. Ook ben jij verantwoordelijk voor het opmaken van douane import-export documenten en aangifte, onderhoud jij contacten met de klant bij problemen of onverwachte gebeurtenissen, en zorg jij dat dit proces tot in de puntjes goed georganiseerd is. Tot slot verzorg jij de facturatie en de overige afhandeling van het dossier. Daarnaast regel jij (ad hoc) transporten en tariefaanvragen.

Met jouw achtergrond ken jij de regels en wetgeving op dit gebied. Je staat in contact met verschillende afdelingen binnen deze organisatie; er is sprake van korte lijnen wat het werk makkelijker maakt.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een logistieke dienstverlener waarbij samenwerken en een goede dienstverlening voorop staat.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau