Luba Uitzendbureau

Reachtruckchauffeur

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
Woerden
22 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als reachtruckchauffeur in Woerden plaats je kaas vanuit het pakhuis op de productielijn. Je houdt het gehele productieproces van één lijn in de gaten en stuurt bij waar nodig. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles van de behandelde kaas uit. Het is jouw uitdaging om het productieproces van A-Z te begeleiden. Je houdt je ook bezig met het verwerken van gegevens, zoals het aantal storingen en verwerkte aantallen. Je stelt de productielijn in en stuurt bij waar nodig. Kleine storingen los je zelf op, of je overleg met collega's en je leidinggevende over de voortgang van het productieproces. Je krijgt een interne opleiding om de lijn te leren bedienen. Een ervaren collega zal je in de eerste weken begeleiden. Je krijgt uitleg hoe de productielijn werkt, hij zal je meer vertellen over de hygiëneregels en veiligheidsvoorschriften.

Je werkt 36 uur per week in een 3-ploegendienst. De werkweek is vanaf zondag 22:00 uur tot en met vrijdagavond. De diensten zijn van 6:00-14:00 uur, 14:00-22:00 uur en van 22:00-6:00 uur. Het rooster wordt in overleg met je afgestemd.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een familiebedrijf met groeiambities. De mentaliteit is nuchter, no-nonsense en betrokken. Medewerkers zijn flexibel en servicegericht. Bij dit bedrijf voel je je thuis waar alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen en waar je mee kunt groeien met de organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau