Luba Uitzendbureau

Inpakker / Orderpicker

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Beverwijk
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat beginnen met het controleren en inpakken van bestellingen zodat de klant deze netjes via de post thuis gestuurd krijgt. Als je goed bent ingewerkt, kun je ook op andere taken worden ingezet. Denk hierbij aan orders lopen en uitvullen, het vullen van de schappen of het schoon houden van het distributiecentrum. Het werk is afwisselend: Soms werk je aan de inpaktafel en met andere werkzaamheden ben je veel aan het lopen en tillen. Welke taak je ook krijgt, je werkt in een gezellig team en staat nooit alleen. Jouw werktijden zijn van 5:50 - 14:20 uur.

Over het bedrijf

Dit internationale bedrijf waar je komt te werken, is een bedrijf dat zich richt op de verkoop . De verkoop gebeurt online middels de webshop en anderzijds in de ruim 1600 winkels over heel de wereld. Producten die het bedrijf verkoopt, zijn onder andere vitaminen, mineralen, supplementen, sportvoeding en homeopathische geneesmiddelen. Iedereen bij dit bedrijf heeft één ding gemeen: passie voor wellness. Het bedrijf bestaat al langer dan 150 jaar en blijft groeien.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau