Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Met jouw team wat bestaat uit 15 gezellige collega's zorgen jullie dat alles netjes en op tijd geleverd wordt bij de klant. Je start met een uitgebreid inwerktraject zodat je goed wordt opgeleid en jij met het volste vertrouwen kan starten! Vanwege de grootte en zwaarte van de producten wordt er bij het laden en lossen gebruik gemaakt van bovenloop kranen en takels. Geen ervaring hiermee? Zij leren het jou graag! Je stelt de zaagmachines in en zaagt (machinaal) veelvuldig materialen op een van de diverse zaagmachines. Daarnaast verpak je de materialen en worden de producten ingeladen, het opslaan en beheren van de binnenkomende materialen behoren ook tot jouw takenpakket. Het kan voorkomen dat je ingezet wordt om materialen naar de klant te brengen, uiteraard is hier een rijbewijs C voor nodig. Een rijbewijs C is geen harde eis voor deze vacature. Kort samengevat; een afwisselende functie met mooie groeikansen binnen een snelgroeiend bedrijf! Hieronder de werkzaamheden op een rij:

  • Ontvangen, opslaan en beheren van binnenkomende en uitgaande goederen
  • Het besturen van een heftruck (certificaat kan behaald worden)
  • Zaagmachines instellen en machinaal zagen
  • Het opmeten, picken en verpakken van de materialen
  • Verzendklaar maken van de goederen

Over het bedrijf

Deze organisatie, met het hoofdkantoor in Valkenswaard en vestigingen in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland, is hoofdzakelijk actief als groothandel en servicecenter in metalen. Producten zijn o.a. buizen, staven en plaatmateriaal van staal, rvs, aluminium, messing en koper. Persoonlijke groei wordt heel erg gestimuleerd, zo zijn er volop ruimtes om cursussen en opleidingen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Er hangt een open en warme sfeer binnen het bedrijf en een cultuur waarbij iedereen elkaar bij de voornaam noemt. Het bedrijf is hard aan het groeien en zijn op zoek naar medewerkers die met hun mee willen groeien. Je komt te werken in een warm bad waarin je wordt gestimuleerd in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hier wil jij toch ook werken?!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau