Luba Uitzendbureau

Loodsmedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ga je aan de slag in de loods van deze stoere werkgever. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzamelen van orders voor de klant, het laden van vrachtwagens met de orders en het lossen en opbergen van binnenkomende goederen. Aangezien het gaat om grote, zware onderdelen werk je veel met een bovenloopkraan. Als jij hier nog geen ervaring mee hebt is dit geen enkel probleem. Dit wordt je stap voor stap geleerd. Belangrijk is wel dat je voor langere tijd bij het bedrijf wilt werken en fysiek fit bent. Je loopt veel heen-en weer in de loods dus trainen voor een marathon hoeft niet meer! Je gaat ook met een heftruck en handscanner aan de slag. Niet geheel onbelangrijk is dat je goed betaald krijgt en werkt van maandag t/m vrijdag in 2-ploegendiensten: van 07:00-15:30 uur en van 15:30-00:00 uur.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote internationale staalproducent. Jij gaat aan de slag op een van de distributielocaties in de Rotterdamse haven. Je komt te werken in een vast, hecht en ervaren team van 18 logistieke aanpakkers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau