Luba Uitzendbureau

Heftruckchauffeur

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als ervaren heftruckchauffeur ga je aan de slag in een van de grootste loodsen van Schiedam. Je komt te werken bij een internationale logistieke organisatie die voornamelijk voedselproducten vanuit de hele wereld importeert. Het gaat om een allround functie waarbij de nadruk ligt op het rijden met een heftruck. In de loodsen waar jij werkzaam bent wordt er dagelijks vers (tropisch) fruit aangeleverd. Aan jou en jouw collega's de taak om deze boten en containers te lossen doormiddel van de EPT en de heftruck. In de loodsen waar je werkt variëren de temperaturen van 1-15 graden. Ze hebben ook een koecel maar hier ben je niet werkzaam. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn afhankelijk van de planning. Je zorgt dat de loods op orde blijft en verplaatst de pallets in de stellingen van het magazijn met de heftruck. Verder seal je dozen die bij één bestelling horen. Tot slot scan je de binnengekomen goederen en zorg je dat de voorraad op orde blijft.

Het is belangrijk dat jij al enkele jaren ervaring hebt als heftruckchauffeur. Je hebt nog niet of nauwelijks schade gereden en smalle gangen zijn geen uitdaging voor jou.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een grote internationale logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in de fruitsector. Zij gaan voor kwaliteit, en verwachten dit ook van jou. Een organisatie die altijd in ontwikkeling is en haar processen blijft optimaliseren. Zij zijn gevestigd tussen Rotterdam en Schiedam en goed te bereiken met zowel het ov als met eigen vervoer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau