Luba Uitzendbureau

Monteur bronbemaling

  • Vacature
  • Noord-Holland
Alkmaar
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze baan ben jij samen met je collega verantwoordelijk voor het aanleggen van bronbemaling bij putten. Je plaatst de pompen en aanzuigslangen op de juiste plek bij een put en je zorgt ervoor dat er voldoende grondwater wordt weggepompt van de plek waar gegraven moet worden. Vervolgens plaats je de slangen rondom de put en zorg je dat de aanzuigslangen diep genoeg de grond ingaan met behulp van waterdruk. Dit is een pittig karwei, maar daarna doet de pomp de rest en kun jij door naar de volgende klus. Zo kom je vaak op meerdere plekken per dag en haal je de pompen ook weer op.

Over het bedrijf

Dit bedrijf werkt zeer flexibel en krijgt iedere dag weer nieuwe klussen binnen. Hierdoor kom je op veel verschillende plekken. Er wordt flexibiliteit in werktijden van jou verwacht, maar zo is je werkgever ook flexibel naar jou als jij een keer eerder weg moet. De sfeer binnen het bedrijf is laagdrempelig. Er heerst een no nonsens cultuur, zo wordt er hard gewerkt maar ook vaak hard gelachen! Daarnaast zijn er regelmatig feestjes, barbecue en sowieso iedere vrijdag middag een vrimibo!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau