Luba Uitzendbureau

Klantcontact medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als klantcontactmedewerker neem jij voornamelijk inkomende telefoongesprekken aan van bestaande klanten of klanten die al interesse hebben getoond. Jij beantwoord vragen als vertegenwoordiger, de klantenservice of overtuigt deelnemers van het behouden van hun abonnement. Je doet dit bijvoorbeeld voor de grootste uitgever van bladen en de goede doelen loterij.

Dit is de ideale bijbaan om te combineren naast jouw school of stage, dankzij de flexibele werktijden. Je kunt werken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 21.30 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

Jij gaat je talenten op een creatieve manier toepassen en krijgt hier veel vrijheid in. Uiteraard krijg jij trainingen en ga je bovenop je salaris leuke bonussen verdienen!
Daarnaast word jij onderdeel van een gezellig team in Alkmaar, maar is het ook mogelijk om vanuit huis te werken. Dus ben jij klantvriendelijk, heb je een positieve instelling en deel jij graag je eigen tijd in? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is het gezelligste klantcontact centrum van Alkmaar. Het klantcontact centrum in Alkmaar verzorgt voor opdrachtgevers het telefonische contact met (potentiŽle) klanten. Je krijgt, voordat je start, een uitgebreide training en zult hierna ook diverse keren een evaluatie krijgen. Begeleiding is er dus genoeg! Hiernaast is het vooral gezellig, onderling in het team is er een goede band tussen alle werknemers. Successen worden daarnaast gevierd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau