Luba Uitzendbureau

Lasser MIG/MAG

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In de werkplaats werk je samen met je collega's aan een volledig product voor de klant. Je last alle onderdelen die nodig zijn om een laaddock te maken. Dit proces begint met kleine onderdelen, die je met de hand last. Deze onderdelen gaan door naar de volgende afdeling, waar ze op een groter geheel worden gelast. Omdat het veel werk is om dit met de hand te doen ga je de onderdelen een klein hechtje geven, zodat dit vervolgens met de robotlasser kan worden afgewerkt. Als de laaddock helemaal klaar is gaat hij naar het een na laatste station, hier wordt hij omhoog gehezen om te kijken waar de laatste reparaties moeten worden gedaan. Na de laatste reparaties gaat hij naar de spuitcabine en wordt hij afgewerkt en klaar gemaakt voor transport.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een mooi bedrijf dat oplossingen levert voor verschillende industrieŽn. Op deze locatie worden vooral laaddocks en bijbehorende producten geproduceerd en geleverd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau