Luba Uitzendbureau

Leerling operator extrusie

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Zaandam
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Hordijk Verpakkingen zoekt een (beginnend) operator die zich wil ontwikkelen en mee kan in de groei van het bedrijf. Er is sinds vorig jaar hard gewerkt aan een nieuwe fabriek met een uitgebreide extrusie afdeling aan de overkant van de weg. Het bedrijf groeit behoorlijk! Ze hechten veel waarde aan een vaste groep personeel. Gemotiveerde medewerkers wordt toekomstperspectief geboden en je wordt aangemoedigd je te blijven ontwikkelen.
Na 1 jaar kan je het operator A diploma behalen en na nog 1 jaar het operator B diploma. Als leerling operator bij Hordijk Verpakkingen ga je 4 dagen per week aan de slag als aankomend operator en 1 dag per week naar school. Terwijl jij van een ervaren operator op de werkvloer de fijne kneepjes van het vak leert, werk je op school toe naar een erkend mbo diploma!

Hordijk Verpakkingen maakt luxe saladebakjes, notenbakjes en vleeswarenverpakkingen. Het folie waarvan deze bakjes worden gemaakt maakt Hordijk ook zelf. Op de extrusie afdeling wordt een kunststof granulaat verwerkt tot hoogwaardig folie. Je leert om een hele extruder-lijn zelfstandig bedienen. Hierbij hoort onder andere:
  • Het ombouwen van de machine
  • Oplossen van storingen
  • Kwaliteitscontroles uitvoeren
  • Grondstoffen af- en aanvoeren met een heftruck
  • Onderhouden van de extruder-lijn

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever ontwerpt en produceert al decennialang kunststof verpakkingen voor verschillende bedrijfstakken in binnen- en buitenland en heeft zich gespecialiseerd in verpakkingen voor voedingsmiddelen en personal care producten. Ze staan voor de hoogst haalbare kwaliteit en dat maakt deze klant sinds jaar en dag tot een zeer gewaardeerd leverancier van kunststof verpakkingen voor talloze bedrijven, groot en klein.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau