Luba Uitzendbureau

Service Monteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Als servicemonteur houdt je je op dagelijkse basis bezig met het oplossen van storingen bij het bedrijf. Daarnaast monteer je proefopstellingen voor nieuwe projecten en levert deze correct op. Je adviseert over DALI-projecten en programmeert deze. Goede communicatieve vaardigheden zijn dan ook heel belangrijk in deze functie. Omdat je bij onze opdrachtgevers op locatie werkt verwachten wij een commerciŽle instelling, zodat je zakelijke kansen voor onze opdrachtgever snel signaleert. Als servicemonteur werk je tot de klus af is, je vindt het dan ook geen probleem om in voorkomende gevallen lange dagen te maken. En als je wordt ingezet op klus op afstand, dan logeer je op kosten van het bedrijf in een hotel. Houdt er rekening mee dat je meestal op hoogte werkt.

Over het bedrijf

Deze werkgever is een begrip in de regio, bestaat ruim veertig jaar en heeft kantoren in Nederland en in het buitenland. In Schagen bevindt zich het hoofdkantoor waar ook de ontwikkeling en productie plaats vindt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau