Luba Uitzendbureau

Project & Techniek adviseur

  • Vacature
  • Noord-Holland
Den Helder
22 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze diverse functie ben jij verantwoordelijk voor de volledige ondersteuning op gebied van techniek en IT voor alle komende en lopende projecten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van keuring en het verstrekken van de keurmerken bij industriŽle klanten met de focus op off en on-shore en energie producten. Jouw collega's zijn werkzaam over de hele wereld en hebben ondersteuning nodig, dit kan zijn tijdens het uitvoeren van een klus maar ook voordat de klus begint dient er heel wat geregeld te worden. De logistiek moet geregeld worden voor alle benodigde materialen die nodig zijn en dat deze ook aankomen op plaats van bestemming. Wellicht moeten er inlogcodes gemaakt worden voor collega's om de systemen in te komen van buitenaf. Omdat je je collega's vanaf afstand moet ondersteunen in de techniek is kennis hiervan een prť.

De werkdagen zijn van 8:00-16:30 uur maar hier mag flexibel mee om gegaan worden, in overleg zijn thuiswerkdagen ook toegestaan. Tijdens je werkuren zal je ook veel Teams-vergaderingen hebben.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf dat actief is over de hele wereld! Een bedrijf waarbij ze op een eerlijke en respectvolle manier te werk gaan en de medewerkers het belangrijkste kapitaal vinden, dit zegt al zo veel over de sfeer binnen de organisatie. Het team waar jij in komt te werken bestaat uit 4 collega's, het plan is dat jij uiteindelijk volledig zelfstandig projecten kan gaan coŲrdineren. De standplaats is in Den Helder maar vanwege verhuizing is werken in Nieuw-Vennep ook een mogelijkheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau