Luba Uitzendbureau

Elektromonteur

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij kan als een ervaren elektromonteur in eerste instantie voor 2 maanden fulltime aan de slag van maandag tot en met vrijdag. Wanneer er onderling een klik is en het werk wordt goed verricht, kan het zomaar zijn dat de periode verlengd wordt.

Wat ga jij doen? Jij gaat zelfstandig aan de slag met verschillende werkzaamheden. Zo houd jij je onder anderen bezig met de installatie van laadpalen voor elektrische voertuigen, het installeren van zonnepanelen, renovatie projecten, groepenkasten en NEN 1010 en NEN 3140-2011. Het is belangrijk dat jij zowel zelfstandig als onder toezicht aan de slag kunt en technische problemen en installaties kan aanpakken. Het is een voordeel wanneer jij een opleiding elektrotechniek niveau 4 hebt afgerond of relevante werkervaring hebt.

Zie jij jezelf wel werken in een dynamische omgeving waarin jij je kennis en kwaliteiten kwijt kunt? Dan komen wij graag met je in contact.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een allround elektro technisch bureau dat zich focust op allerlei aspecten binnen de elektrotechniek. Van particulieren tot bedrijven, van uitbreiding tot renovatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau