Luba Uitzendbureau

Inpakker snijmachine

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Enkhuizen
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als inpakker/aankomend snijoperator begin jij je dag fris en fruitig aan de machine in de cleanroom. Dat moet ook wel, want je werkt met snijmachines waarbij je goed moet opletten. De hoofd operators zijn verantwoordelijk voor het volledig in- en omstellen van de machine. Jij zal als inpakker in eerste instantie de persoon zijn die de gesneden materialen inpakt en verzendklaar maakt. Je vouwt dozen, legt onderleggers in de machine en gaat dozen bestickeren en opstapelen op pallets. Daarnaast ondersteun jij de hoofd operators met het inhangen en inleggen van materiaal.

Jij laat jezelf zo zien, dat de hoofd operators overtuigd zijn dat jij de potentie hebt om het vak van snijoperator te leren. Is dat daadwerkelijk het geval dan bedien jij ťťn van de machines die er staan. Deze werkzaamheden blijf jij doen in combinatie met inpakwerkzaamheden. Al doende leer jij steeds meer tijdens het werk. Je werkt in een 2-ploegendienst systeem, dit houd in dat jij de ene week werkt van 05:45 uur tot 14:15 uur en de week erop werk jij van 14:00 uur tot 23:00 uur.

Over het bedrijf

Een gerenommeerd verwerker en voorraad-houdend distributeur met bijna 50 jaar ervaring. Zij richten zich met name op kunststof foliŽn, zelfklevende materialen, inkjetmaterialen, laminatoren en aanverwante apparatuur en benodigdheden. Het bedrijf dankt haar succes aan de jarenlange expertise op het gebied van leveren en verwerken van foliŽn en de verkoop van machines voor de afwerking van grafische en fotografisch producten. Daarbij staan klantgerichtheid en flexibiliteit voorop. Een leuke club met mensen met veel ervaring en passie voor het vak.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau