Luba Uitzendbureau

Technisch Commercieel medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Uithoorn
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Ter ondersteuning van de afdeling verkoop is jouw nieuwe werkgever op zoek naar een commercieel medewerker die affiniteit heeft met (lucht)techniek. Jouw adem maakt het verschil! Tenminste jij zorgt ervoor dat andere bedrijven worden voorzien van een goed luchtventilatie systeem. Je gaat klanten adviseren en biedt daarbij ondersteuning aan de verkopers. Jij verwerkt de offertes en de binnenkomende opdrachten op een correcte manier.

Het leuke van deze baan is de afwisseling naast het afhandelen op kantoor ga je ook relaties adviseren en onderhoud je contact, incidenteel op locatie bij de relatie! Daarnaast verzorg je de marketing activiteiten. Je gaat de sociale media pagina bijhouden, schrijft berichten voor op de website en gaat nadenken over reclame berichten. Kortom alles rondom de sales van het bedrijf. Belangrijk is dat jij een goede dosis enthousiasme hebt en een technisch en commercieel inzicht.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in luchttechniek. Zij maken, produceren en ontwerpen de ventilatie- en klimaatsystemen voor in grootschalige panden. Het bedrijf is gevestigd in Uithoorn en kenmerkt zichzelf als een jong en ambitieus bedrijf. Op de afdeling verkoop krijg jij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau