Luba Uitzendbureau

Tig lasser

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw werkdag bij je toekomstige werkgever begint altijd om 08.00 uur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het tig-lassen van RVS producten. Om precies te zijn, RVS draad tot en met 8 millimeter. Het bedrijf produceert inmiddels een variatie van ruim 18.000 producten. Wat jij precies gaat lassen kan elke dag anders zijn en dat maakt het werk afwisselend. Voor je het weet zit je dag er al weer op en ga jij rond 16.30 uur weer naar huis.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is actief in de metaalindustrie specifiek gericht op de verwerking van staaldraad tot ruim 18000 producten, zoals onderdelen voor de verlichtingsindustrie, rekken, kooien, fronten, displays en winkelinrichting. Met het moderne machinepark van onder andere 13 CNC buigmachines heeft dit bedrijf de grootste draadstaal buigcapaciteit van de Benelux en hiermee een unieke positie verworven in de markt voor de verwerking van staaldraad. De cultuur binnen het bedrijf is open en informeel. De lijnen zijn kort.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau