Luba Uitzendbureau

Orderpicker/verdeler

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rijnsburg
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Dagelijks worden er duizenden boeketten gemaakt. Als verdeler zorg jij ervoor dat alle orders uit de koelcel worden gepakt en deze zet je klaar voor verdere verwerking. Jouw collega's maken van de door jou verzamelde bloemen vervolgens de mooiste boeketten. Je begint dus vroeg in de ochtend met het pakken van de bloemen in de koelcel die nodig zijn die dag. In de middag als het verdelen klaar is, word je ingezet waar hulp nodig is op de werkvloer. Denk hierbij aan het ontbladeren van bloemen, de verwerking en verzendklaar maken van de bloemen en planten en het opbouwen van karren.

Jouw werkweek ziet er als volgt uit:
  • Maandag van 04.30 tot 15.30 uur
  • Dinsdag van 05.00 tot 15.30 uur
  • Woensdag van 05.00 tot 15.30 uur
  • Donderdag van 05.00 tot 15.30 uur
  • Vrijdag van 05.00 tot 15.00 uur


Op vrijdag stopt het bedrijf altijd om 15.00 uur voor de vrijdagmiddag borrel. Daarnaast mag je in overleg, één vaste middag per week stoppen om 12.30 en tussendoor heb je regelmatig pauzes (06.00, 07.20, 08.45, 10.30, 12.15 én soms om 15.00).

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een middelgrote bloemenexporteur, gevestigd bij de veiling in Rijnsburg. Het bedrijf bestaat al 60 jaar en dagelijks zijn zij met 50 medewerker actief om de klanten van dienst te zijn. Het bedrijf levert met name aan lijnrijders, groothandels en grootwinkelbedrijven met bloemen. boeketten en planten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau