Luba Uitzendbureau

Technisch productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Alkmaar
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Aan het begin van je werkdag ga je op de computer of aan de hand van bonnen de orders sorteren en kiezen waarmee je begint. Dit overleg je met je teamleider voordat je start en je bespreekt eventuele bijzonderheden. Als je alles overlegt hebt ga je aan de slag. Je tekent de doeken af, plakt de stickers erop en bewerkt ze verder op maat. Als je orders klaar zijn zorg je dat je alles verzameld en ingepakt wordt. Na het verpakken zorg je ervoor dat dat orders gewikkeld worden en verzendklaar zijn.

Elke dag is anders doordat de orders variëren van een aantal stuks tot tientallen series.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij één van de grootste bedrijven in laadoplossingen. Op de locatie in Alkmaar worden laaddocks geproduceerd. Binnen het bedrijf werk je op de afdeling productie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau