Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker vlees

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Best
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij als productiemedewerker gaat een belangrijke rol binnen het productieproces. Je komt te werken in een gemotiveerd team bestaande uit productiemedewerkers en 1 operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor het in- en ompakken van vleesproducten, assisteer jij de operator bij de op-en afbouw van de machines en draag je zorg voor dat de productieruimte blinkend schoon blijft. Want hygine en veiligheid zijn erg belangrijk! Zelfs als je uren achter elkaar de vleesproducten controleert, blijf je scherp en alert. Zonder jouw aandeel kan de productielijn niet draaien en komen de producten niet in de supermarkt of bij andere klanten te liggen en uiteindelijk ook niet bij de consument op zijn bord.

Vind jij doorgroeimogelijkheden belangrijk? Dan zit je hier goed! Het bedrijf vindt het net zo belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en daarom hebben ze een eigen opleidingscampus. Als jij gemotiveerd om er het beste van te maken, dan kan je opgeleid worden tot operator en uiteindelijk operator worden aan de productielijn of de verpakkingsmachines!

Over het bedrijf

Werken bij Meat Friends, onderdeel van de Van Loon Group, betekent dat jij in een team terechtkomt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit verschillende labels met 9 locaties in Nederland en 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer. Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met voldoende parkeergelegenheid. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf: dat zijn voor hen belangrijke waarden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau