Luba Uitzendbureau

Stikster met de naaimachine

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Tilburg
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever is aan het uitbreiden, ze hebben het lekker druk en zijn op zoek naar een medewerk(st)er ter aanvulling van het team. Wat ga je doen in deze functie? Om 08.30 begint jouw dag, de taken worden verdeeld en jij gaat aan de slag. Als stikster werk je met de naaimachine en zorg je dat zeilen en doeken worden gestikt. Het zijn regelmatig grote lappen zeil of stof en het verplaatsen van deze stof in de machine kan licht fysiek zijn. Het is van belang dat je dit uit kan voeren. Om 17.00 uur zit jouw dag er weer op en ga je richting huis!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een zeilmakerij die al ruim 50 jaar bestaat. Werken binnen dit bedrijf betekend werken binnen een klein en gezellig team waar je zeker geen nummertje bent. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en voor groei.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau