Luba Uitzendbureau

Medewerker afbakken

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Velsen
16 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw werkdag start dagelijks om 24:00 uur. Je zet de oven aan en kijkt welk type brood je af moet bakken. Je legt de broodjes op een rek en stelt de oven juist in. De broodjes doe je in de oven en je laat de oven zijn werk doen. Terwijl deze klaar staan bereid je de volgende lading voor. Als de broodjes zijn klaar pak je deze in en voorzie je de bestelling van de juiste sticker. De broodjes zet je ingepakt klaar voor verzending. Om 08:00 uur ben je klaar en gaan de broodjes mee in het bezorgproces. Je werkt 3 dagen per week, op maandag, dinsdag en woensdag of donderdag, vrijdag, zaterdag

Over het bedrijf

Jij komt te werken in een grote industriŽle bakkerij in Velsen-Noord. Vitaliteit en een goede werk/privť balans zijn pijlers van dit bedrijf en jouw werkgever is dus altijd bezig met het verbeteren van de werkomgeving en de sfeer. Er heerst dan ook een informele, gezellige sfeer en een no-nonsense mentaliteit waarin iedereen staat voor elkaar klaar. Het zijn harde werkers en het is een team van alle nationaliteiten. Je zal werken in 5-ploegendienst, waarvan jij alleen de avond en de nachtdiensten draait.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau