Luba Uitzendbureau

Supervisor productie

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Hillegom
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij krijgt de leiding over ongeveer zeven productiemedewerkers die allemaal aan de productielijn staan. Jij bent verantwoordelijk voor een goede productieflow. Daarom is het belangrijk dat jij de operators ondersteund bij storingen in de machines. Met jouw technisch inzicht is dat uiteraard geen probleem. Jij zet de ingrediŽnten klaar en rond de orders af. Ook hou jij de administratie bij en hou je controle op de productie, leef je de veiligheids- en hygiŽne regels na. Bij drukte kan het voorkomen dat je in de ploegendiensten meedraait.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkplek is een fabrikant van zeep op water- en alcoholbasis. Zij maken deel uit van een internationale, innovatieve organisatie. De werkplek is schoon en netjes. Met jouw collega's is er tijd voor een grapje onder werktijd maar weet je ook wanneer je even de schouders eronder moet zetten om het werk samen goed en op tijd af te krijgen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau