Luba Uitzendbureau

Ervaren expeditie medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
De Kwakel
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als ervaren medewerker expeditie ben je onderdeel van het team dat zorgt voor het in- en uitladen van de goederen. Jij bent samen met een team van ongeveer 5 6 personen verantwoordelijk dat de goederen op tijd vertrekken en snel worden uitgeladen voor de productie. Jouw takenpakket bestaat uit karren op- en afbouwen en het klaarzetten van de juiste orders. Omdat je dagelijks de goederen klaar maakt voor transport is het belangrijk dat je fysiek in orde bent en er geen problemen mee hebt om fysiek zwaarder werk te doen. Samen met jouw collega's zorgt je voor een soepel verloop van het proces. Tot slot houd jij je ook bezig met het laden van de koelcellen (first in, first out!) en houd je de koelcellen schoon. Als senior is het van belang dat jij proactief bent en assertief, zodat je het team motiveert. Doe je het goed, dan kan je steeds meer de teamleider gaan ondersteunen.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een grote speler voor bloemen en planten voor de internationale markt. Zij verkopen deze producten aan de supermarkten in Europa. Er heerst een enorme passie voor bloemen en planten binnen dit bedrijf en zij zoeken naar collega's die deze passie delen. Het is een informele cultuur met bijna 300 hardwerkende collega's. De sfeer is informeel en er wordt duidelijk gecommuniceerd. Tijd voor een grapje heb je altijd omdat iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid weet binnen deze organisatie. Je begint om 08:00 uur in de morgen tot einde werk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau