Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker goederenontvangst

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Zoetermeer
22 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkt in een enorm grote, en zeer moderne productie-omgeving. Jouw afdeling staat in de hoek van deze ruimte, dichtbij de deur omdat jij de eerste afdeling bent in het gehele proces: de afdeling goederenontvangst. Samen met een collega zorg je ervoor dat alles wat binnen komt gesorteerd en uitgepakt wordt. Je bent fysiek in orde want je zal veel lopen, tillen en boeken verplaatsen. Dit kan soms vrij fysiek zwaar werk zijn. Vervolgens tel en controleer je de goederen. Klopt alles? Geen schade? Daarna kan je de goederen inboeken op de computer. Het kan ook voorkomen dat er goederen zijn geretourneerd of dat er schade is. Ook dit verwerk je administratief in de computer. Ben je hiermee klaar? Dan zorg je samen met jouw collega er voor dat de goederen doorgezet worden naar de afdeling Expeditie of Bibliotheekboekhandel. Je bent gemotiveerd, je doet er alles aan om kwaliteit te leveren. Daarnaast ben je positief ingesteld, heb je oog voor detail en neem je initiatief.

Over het bedrijf

Dit innovatieve bedrijf is ťťn van de belangrijkste leveranciers van collecties aan bibliotheken. Het is aan hun de taak om de media uitleen-klaar te maken. Dit zijn boeken, e-books, dvd?s, games, luisterboeken, taalcursussen, cd-roms en cd?s. De producten komen in principe kant-en-klaar aan bij dit bedrijf. Voorbeelden van aanpassingen zijn harde boeken kaften, rug etiketten en titelbeschrijving. Dat dit een innovatief bedrijf is, is te zien aan het geheel nieuwe pand met hippe uitstraling. Ze zijn continu bezig met productontwikkelingen en ?verbeteringen. Waar ze voor staan is een efficiŽnte manier van produceren. Ze bouwen ook zelf productiemachines voor bibliotheken en binderijen. Voor hun medewerkers hebben ze een open, lichte en hippe werkomgeving gecreŽerd. Met zo?n 150 medewerkers blijft de werksfeer persoonlijk en zijn de collega?s betrokken bij elkaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau