Luba Uitzendbureau

Logistiek Medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
De Kwakel
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nieuwe werkgever zoekt ondersteuning om de groei van het bedrijf te realiseren. Met name de maandag en vrijdag is erg druk en deze dagen hebben zij jouw hulp nodig. Wat ga je doen? Je verwerkt de bestellingen van klanten, je meldt de planten aan, je pickt orders, verdeelt, pakt in en bouwt karren op. Hierbij controleer je de aantallen en let je op kwaliteit. Jouw starttijden zijn dagelijks tussen 06.00 uur en 07.00 uur. De eindtijden zijn flexibel. Je bent bereid om langer door te werken als dat nodig is, maar je bent hierdoor soms ook al rond het middaguur klaar! Als je het goed doet, heb je kans om in de toekomst meer uren te maken.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een onderdeel van één van de grootste bloemen- en plantenexporteurs in Nederland. Vanuit de hoofdvestiging in Aalsmeer exporteren zij planten over de hele wereld. Er heerst een leuke sfeer op de werkvloer. Er wordt hard gewerkt en er is voldoende ruimte voor een grapje. Ook heb je binnen dit bedrijf voldoende kansen en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau