Luba Uitzendbureau

Assistent teamleider

Details van de functie

Logo Over de functie

Als assistent teamleider sta jij tussen de teamleider en de logistiek medewerkers in. Jij werkt mee op de werkvloer. Planten komen binnen op karren. Je meldt deze aan, vervolgens ga jij de planten samen met het team verdelen per klant. Je pakt de planten in en zet ze op karren die klaarstaan per klant. Hierbij hou in de gaten of de aantallen kloppen (zowel van de binnenkomende als uitgaande planten) en controleer jij de kwaliteit van de producten. Je stuurt hierbij het team op de werkvloer aan en stuurt bij waar nodig. Ook denk je mee hoe je met het team nóg efficiënter kan werken, waarbij je altijd de kwaliteit in de gaten houdt.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een onderdeel van één van de grootste bloemen- en plantenexporteurs in Nederland. Vanuit de hoofdvestiging in Aalsmeer exporteren zij planten over de hele wereld. Er heerst een leuke sfeer op de werkvloer. Er wordt hard gewerkt en er is voldoende ruimte voor een grapje. Ook heb je binnen dit bedrijf voldoende kansen en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau