Luba Uitzendbureau

Verkoopmedewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als medewerker op deze afdeling krijg je een leuke en afwisselende baan in een klein team. Je ondersteunt het huidige team en hebt een afwisselend pakket aan taken en werkzaamheden. Je hebt klantcontact, voert orders in, bevestigt deze naar de klanten en zorgt voor een juiste administratieve afhandeling. Daarnaast verwerk je verkoopmogelijkheden, vult de prijzen en aanbiedingen in, houdt ze actueel en daarnaast stimuleer je digitale connecties.
Je verwerkt klantgegevens en werkt offertes en prijslijsten uit. Door al deze werkzaamheden sta je in nauw contact met je collega's van de afdeling verkoop. Jij zorgt er dus samen met je team voor dat de OrchideeŽn en Dracaena planten, introducties, nieuwe toepassingen en brands nog sterker in de markt worden gezet.

Om de functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je naast nauwkeurig/accuraat werken en een cijfermatig inzicht hebt, ook sociaal bent en houdt van klantcontact. De wens van de klant staat voorop en jij vindt het leuk om er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen. De functie vervul je fulltime, van maandag tot en met vrijdag.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een kwekerij met een lange historie. Bij dit bedrijf is inmiddels de derde generatie kwekers actief. De grondlegger van de kwekerij startte in 1946 het bedrijf in Naaldwijk als groentekwekerij en begon later ook met sierteelt.
Vanaf 1984 produceert het bedrijf kamerplanten, waarin het bedrijf zich verder heeft gespecialiseerd. Momenteel ligt de focus volledig op Phalaenopsis en Dracaena. De mechanisatie en mate van techniek is gedurende het bestaan van het bedrijf altijd van hoog niveau geweest. De orchideeŽn van dit bedrijf schitteren op de mooiste plekken ter wereld en om die zo mooi mogelijk te leveren, speel jij een hele grote rol in dit bedrijf!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau