Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Commercieel medewerker binnendienst ondersteun je een gezellig en hardwerkend team. Je helpt bij de volgende taken: dagelijks schakel je met diverse klanten over offertes en andere verkoopkansen. Je bent het eerste aanpreekpunt, zowel telefonisch als per mail. Je stelt offertes op, volgt deze op, handelt ze af en legt informatie vast in de systemen. Je ondersteunt de tactisch inkoper en je plaatst bestellingen bij leveranciers. Ook ondersteun je de productieleider bij de planning.

Over het bedrijf

Jij gaat werken bij een snelgroeiend bedrijf. Zij maken kwaliteitsproducten, deze worden geŽxporteerd naar Amerika, Canada, AustraliŽ en Afrika. In het bedrijf heerst een open cultuur en een aanpakkers mentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau