Luba Uitzendbureau

Technisch commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Deze leuke functie van technisch binnendienst medewerker heb je dagelijks contact met klanten. Naast het opzetten en het communiceren van offertes en het beheren van orders adviseer jij ook de klant over de producten en diensten die jullie bieden. Met jouw resultaatgerichte instelling bied je ondersteuning aan de klant met de vraag van de klant en ga je samen met de organisatie zoeken naar een oplossing op maat. Je bent als het ware een gesprekspartner voor de klanten, het serviceteam en het shopteam. Ook het bijhouden van het artikelarchief behoort tot jouw takenpakket.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is actief in de bouw van kweekkassen, woningen, bedrijfsgebouwen en aanverwante projecten. Het is een modern bedrijf waar een leuke sfeer heerst op de werkvloer. Er wordt hard gewerkt maar er is altijd ruimte voor een lolletje.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau